Wij zijn Bellagio

Bellagio is altijd een beetje eigenwijs geweest. Anders dan anderen, zeg maar. En dat zijn we nog steeds...

Bellagio staat voor genieten, genieten van het leven. Ons credo is ‘La Vita Attrattiva, ofwel het verrukkelijke leven’. Laten we genieten van al het moois om ons heen. Wij proberen een bijdrage te leveren door mooie meubelen voor buiten te vervaardigen.

Het verhaal van Bellagio is er een van groei en sterkte. Met onze eigen productielocaties en een bewezen portfolio voor stijl en kwaliteit. Wij zijn een grote internationale kracht in onze industrie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij instaat om producten te ontwikkelen zodat u optimaal kan genieten van het leven.

Natuurlijk zijn er vele aanbieders van meubelen. Waarom zijn wij dan anders? Heel eenvoudig: omdat we ook zelf willen genieten van hetgeen we doen. Dat houdt in dat we werken met een geselecteerde groep klanten en leveranciers. Relaties die geloven in samen doen en bereid zijn te delen, in alle facetten!

Wij zijn trots op onze partners, die dagelijks gepassioneerd met hun vak bezig zijn. Onze partners hebben niet alleen vakkennis, maar weten ook te delen. Delen door geloven dat elkaar iets gunnen leidt tot winst voor alle betrokkenen.

We hebben bewust gekozen voor een strategie die gebaseerd is op exclusiviteit. Niet exclusief in de vorm van kostbaar en onbereikbaar, maar exclusief voor wat betreft het beperkt aantal Bellagio partners. Ons merk wordt gedragen door een selectieve groep partners. Wij zijn trots dat we deze partners aan u voor mogen stellen.

Bellagio is een combinatie van kwaliteit en schoonheid, wij beloven perfectie want samen zijn wij Bellagio.

Onze waardes

Respect

Interesse en aandacht geven aan onze partners. Begrip tonen en de wil om te delen!

Begrip

Begrip tonen en handelen naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze industrie.

Bridging cultures

Mensen verbinden door grenzen te overbruggen.

In beweging

Altijd op zoek naar het nieuwe en het onverwachte terwijl wij waarde hechten aan het goede van het bestaande.

How we do what we do

  • Over Bellagio
  • Over Bellagio
  • Over Bellagio
  • Over Bellagio
Over Bellagio
Over Bellagio