Producten

Een collectie dat in uiterlijk varieert van modern tot klassiek gestileerde elegante uitvoeringen. Onze collectie laten uw gasten versteld staan en geven op een eigenzinnige manier vorm aan uw tuin.

Weerbestendig wicker, gepoedercoat aluminium, het mooiste hardhout en een schoonheid die blijft bestaan, jaar na Bellagio jaar.

Wicker

Onze hoogwaardige vlechtdraden door een proces van co-extrusie gefabriceerd. De draden worden om een aluminium frame gevlochten. Dit frame is volledig gelast en voorzien van een poedercoating in een bijpassende kleur. Het geheel is daarmee licht, duurzaam en volledig weersbestendig.

Aluminium

Voor onze aluminium meubelen gebruiken wij hoogwaardige aluminiumlegering. De buizen worden gebogen en tot frames gelast. Een hoogwaardige poedercoating wordt aangebracht voor de benodigde fraaie kleur en het beschermen van het aluminium. Het aluminium is duurzaam en volledig weerbestendig.

Hout

Bellagio gebruikt zorgvuldig geselecteerd hard hout. Hard hout is een natuurproduct dat onder invloed van weersinvloeden zal verouderen tot een platina-grijs hout. Dit proces kan worden vertraagd, maar uiteindelijk zal ieder hardhouten deel dat buiten verkeerd deze natuurlijke veroudering ondergaan.

Onderhoud

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom raden wij aan de volgende onderhoudsinstructies nauwkeurig te lezen:

  • Reinig de producten met water en een zachte borstel
  • Gebruik geen agressieve of schurende schoonmaakmiddelen
  • Verwijder direct geknoeide etenswaren of dranken, om permanente vlekken te voorkomen
  • Tafelbladen van natuurlijke materialen, zoals hout en steen, mogen nooit voor een langere periode met plastic afgedekt worden
  • Vermijd het plaatsen van voorwerpen op tafelbladen voor een langere periode om vlekken en verkleuring te voorkomen
  • Voor het wassen van de kussens, raden wij aan om de was instructies op te volgen

Ondanks dat Bellagio producten zijn ontworpen voor buitengebruik, raden wij aan om de producten op te slaan in een droge ruimte , wanneer deze voor een langere periode niet gebruikt worden.

Interesse? Bekijk de collectie bij de Bellagio partner in uw land!

Onze partners